Frederik van Steenbergen

 

Frederik werkt bij Twynstra Work Innovation. Hij heeft zich gespecialiseerd in kantoorinnovatie en huisvestingsstrategieën.
Met gevoel voor (interieur)architectuur besteedt hij veel aandacht aan het ontwikkelen van kantoor(inrichtings)concepten en het begeleiden van organisaties naar nieuwe manieren van werken.
Hij is resultaatgericht en werkt met veel plezier en toewijding aan zijn projecten. Als bouwkundig ingenieur is Frederik afgestudeerd aan de TU Delft in de richtingen Architectuur en Bouwmanagement & Vastgoedbeheer.
Na ruim 6 jaar bij Twynstra Gudde te hebben gewerkt als corporate real estate consultant, werkt Frederik vanaf 1 augustus 2003 als adviseur bij Twynstra Work Innovation

In zijn privéleven houdt Frederik er diverse hobby’s op na. Naast het met zijn liefje Désirée (Frans’ zusje) wonen op een Luxe motor uit 1924 rijdt hij rond in een zeer nette Buick Riviera uit zijn geboortejaar 1972. Eens per week wordt een rondje gebokst of Thaigebokst. Zijn grootste passie is toch wel het hardzeilen. Met name met mooi weer (windkrachtje 4 á 5, een graadje of 20, een kopje koffie in de ene en de helmstok in de andere hand voelt de kleine steen zich in zijn sas.


De zeer nette Buick Riviera met op de achtergrond de Luxe

Motor “Zeus” te Wormer

als het maar niet gekker wordt


De immer bereidwillige Frederik op de foto met een paar van zijn
vrouwelijke fans.
Hebben die meiden ook weer eens wat te vertellen!

 


Frederik met zijn zeer nette zwager tijdens één van de vele
hardzeilevenementen.

Terug naar thuis

Of wilt u nog een avontuur zien?